Login

openingstijden

ma-vr: 9:00-18:00
za: 9:00-17:00

Hamseweg 4
4101 NT Culemborg
0345-524098
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

openingstijden

ma-vr: 9:00-18:00
za: 9:00-17:00

Hamseweg 4
4101 NT Culemborg
0345-524098
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit zijn wij

Ruim 30 jaar geleden is de familie van Leeuwen begonnen met kaasmaken. De kaas en enkele aanverwante artikelen worden in de vroegere stal verkocht. Er is begonnen met een tafel met daarop een kaasplank en kaasmes.


In afgelopen jaren zijn we uitgegroeid met een uitgebreid kaasassortiment en daarnaast veel streekproducten, cadeauartikelen, zuivel en vlees. En in het weekend vers brood.


In 2005 is de kaasboerderij verder gegaan als Kaasboerderij Van Leeuwen-van Doesburg. Dirk en Ria van Doesburg zijn het bedrijf komen versterken en wonen op de boerderij

Januari 2020 is het bedrijf definitief  overgenomen door Dirk en Ria van Doesburg.  De naam van het bedrijf blijft hetzelfde.  

In de winkel worden we geholpen door Kirsten Wagemaker, Ria van Leeuwen , Celine van Doesburg en Ria van Doesburg


Bert van Leeuwen maakt hier tot op de dag van vandaag de kaas. Hij is verantwoordelijk voor alles wat komt kijken om van onze eigen melk het product kaas te maken. Dirk van Doesburg is verantwoordelijk voor het melken, verzorgen en het voeren van het vee.  Ook zorgt hij samen met de loonwerker dat het grasland bewerkt en ingekuild wordt.


In het fruitseizoen worden er ook aardbeien, frambozen, appels en kersen verkocht. Dit alles van natuurlijk Betuwse fruittelers.
In de maand december heerst er een gezellige kerstsfeer in onze kaaswinkel, in die periode worden er ook veel kerstpakketten verzorgd, dit alles naar wens van de klant.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze kaasboerderij? U bent van harte welkom tijdens onze openingstijden.

Tot dan!

Dirk en Ria van Doesburg